Invitații botez

Invitatii de botez personalizate online.

Economisește timp și bani în timp ce îți impresionezi invitații

Nu doar o invitație, ci un sistem de management

purple_shape
Invitatii Evenimente

Pure Love

purple_shape
Invitatii Evenimente

Cherished Harmony

purple_shape
Invitatii Evenimente

Little Miracle

purple_shape
Invitatii Evenimente

Heavenly Joy

purple_shape
Invitatii Evenimente

Angelic Arrival

purple_shape
Invitatii Evenimente

Divine Blessing

Invitații de botez online cu design-uri personalizate

Botezul este primul eveniment special din noua viață de familie. Este un eveniment unic, cu o însemnătate aparte, unul care aduce o mulțime de emoții în sufletele părinților și apropiaților. De aceea, credem că fiecare detaliu trebuie să transmită armonios dragostea infinită și bucuria unor momente de neuitat. Odată ce ai făcut primele alegeri și ai planificat întregul parcurs al zilei, următorul pas este să te ocupi de micile detalii, trimițându-le celor dragi informațiile de care au nevoie pentru a vă fi alături în cea mai importantă zi. Creează-ți propria poveste de familie și alege să trimiți invitații electronice pentru botez! Cu SaveTheDate poți personaliza modelul care îți place cel mai mult și poți simplifica întregul proces de comunicare cu invitații.

Modelele disponibile în site sunt realizate în așa fel încât fiecare părinte să își găsească inspirația și să creeze o invitație personalizată, cu texte și fotografii care ilustrează perfect dragostea pentru cel mic. Invitațiile noastre nu sunt doar o formalitate, ci o parte din eveniment. Sunt create special pentru a atinge inimile celor dragi, dar și pentru a-ți ușura procesul creativ și gestionarea detaliilor importante. Pe site găsești invitații de botez pentru fete și invitații pentru băieți la prețuri accesibile. Fiecare model poate fi personalizat atât pentru micile prințese, cât și pentru micii exploratori. În plus, poți alege o invitație generală, pentru care se va genera un link către toți invitații sau o invitație individuală, pentru care se va genera un link cu numele invitatului.

Avantajele invitațiilor online pentru botez

Cauți o invitație de botez pentru băiat sau o invitație pentru fetiță? Știi deja că ai ajuns în locul potrivit. Pe lângă faptul că o invitație online pentru botez este prietenoasă cu mediul înconjurător, aceasta devine un partener conștiincios și mereu disponibil pe perioada organizării. Îți creezi rapid un cont și realizezi ușor un model personalizat pentru micuțul tău, iar de aici, povestea poate să înceapă. Ai avantajul de a primi confirmările direct în platformă, dar și de a transmite mesaje importante celor dragi. Poți adăugă locații, poți crea o listă de task-uri și poți aranja mesele simplu și confortabil, cu câteva click-uri. Le poți oferi invitaților posibilitatea de a opta pentru un anumit tip de meniu, dar și pentru cazare sau transport. Poți crea întrebări suplimentare și, nu în ultimul rând, ești tot timpul conectat cu stadiul organizărilor.

Invitații online pentru botez în 4 pași simpli

Dacă îți plac invitațiile de botez personalizate, atunci e timpul să-ți exprimi creativitatea, dar și dragostea nemărginită pentru puiul tău. Analizează cu atenție variantele demo și alege un model de invitație pentru botez pe care să-l personalizezi cu mesaje și fotografii inspirate din povestea familiei voastre! Creează-ți cont și urmează cei 4 pași simpli:

  • Alege modelul;
  • Personalizează-l;
  • Trimite-l către invitați;
  • Gestionează răspunsurile și rămâi conectat cu cei dragi.

Colecția noastră de invitații electronice pentru botez este aici pentru a colora cele mai frumoase momente din viața de familie. Fiecare detaliu este gândit cu grijă pentru a reflecta bucuria și emoția unui eveniment unic. 

Întrebări frecvente

Cum se adaugă locația evenimentului în invitația pentru botez?

Locația se adaugă simplu și rapid din secțiunea „Detalii Eveniment”. Tot acolo se adaugă data și ora evenimentului, dar și alte detalii suplimentare, atunci când este cazul. Dacă evenimentul se desfășoară în mai multe locații (exemplu: biserică și restaurant) se vor adăuga informațiile necesare despre fiecare în parte. Harta este conectată la Google Maps.

Când se pot trimite invitațiile pentru botez?

Poți trimite invitațiile imediat ce ai finalizat procesul de creație. Ia-ți timp pentru a analiza modelele disponibile în site și pentru a le personaliza așa cum știi tu mai bine!

Cum se face plata pentru invitațiile online?

Invitația poate fi trimisă doar după ce se efectuează plata. Verifică lista cu prețuri din secțiunea dedicată! Plata se face prin card bancar, selectând butonul „Plătește și publică” pentru invitația generală, iar dacă alegi opțiunea de invitație individuală, pe măsură ce adaugi invitații în listă, va fi nevoie să achiți numărul respectiv de invitații