Invitatii pentru zi de nastere sau majorat

Invitatii de majorat si zile de nastere personalizate online.

Economisește timp și bani în timp ce îți impresionezi invitații

Nu doar o invitație, ci un sistem de management

purple_shape
Invitatii Evenimente

Super Eighteen

purple_shape
Invitatii Evenimente

Elite Extravaganza

Invitații aniversare online cu design-uri personalizate

Fiecare aniversare este specială, iar noi știm că la fel de speciali sunt și oamenii cu care îți dorești să împărtășești cele mai frumoase momente, oamenii alături de care timpul pare că stă în loc, chiar și pentru o singură zi. Cheamă-i pe toți la petrecere printr-o invitație specială,  una cu adevărat online! Orice invitație pentru ziua de naștere poate fi realizată de acasă, fără să pierzi timp prin traficul aglomerat.

SaveTheDate este aici pentru tine, pentru marile și micile bucurii din viața ta, oferindu-ți posibilitatea de a crea o invitație de zi de naștere online, dar și de a menține legătura cu cei dragi prin intermediul platformei. Totul se întâmplă online, cu câteva click-uri. Tu îți organizezi pas cu pas evenimentul, alături de un asistent creativ și neobosit, iar noi suntem bucuroși că nu se mai irosesc resurse și că natura zâmbește.

Cum personalizezi invitația pentru ziua de naștere?

Fie că sărbătorești prima aniversare a micuțului tău sau orice altă zi de naștere în familie, îți poți alege modelul preferat de pe site-ul nostru. Pornești de la un template de bază și, în doar câteva minute, creionezi o adevărată poveste digitală, cu emoții și trăiri reale.

  • Alegi modelul preferat cu un singur click – „Alege modelul”
  • Setezi numele și tipul invitației (generală sau individuală) – Click pe „Creează invitația”
  • Adaugi informațiile importante și personalizezi invitația cu texte și imagini, trecând prin fiecare rubrică: „Setări invitație”, „Sărbătoriți”, „Locații”, „Formular confirmări” și „Alte setări”

Nu uita că trebuie să-ți faci cont pentru a salva modificările, pentru a plăti, dar și pentru a distribui link-ul către invitați.

Întrebări frecvente

Ce informații ar trebui să includă invitația pentru ziua de naștere?

Așa cum se poate observa în modelele demo, o invitație online pentru ziua de naștere trebuie să includă data și ora evenimentului, locația sau locațiile unde se va desfășura, detalii despre eveniment, dar și alte informații relevante, precum tematică sau dress code.

Ce se întâmplă atunci când invitații nu confirmă prezența la ziua de naștere?

În cazul în care nu primești confirmări, poți trimite un scurt reminder din secțiunea „Mesaje pentru invitați”. Atenție, ai un singur mesaj gratuit din partea noastră. Nu-l irosi!

Se pot trimite invitațiile pentru ziua de naștere și pe rețelele de socializare?

Da, poți trimite invitația online pentru botez pe WhatsApp sau Facebook, distribuind link-ul generat. În plus, pentru ca totul să fie o poveste, poți alege o imagine pentru Thumbnail. Aceasta va apărea în mesaj, atunci când dorești să distribui invitația pe rețelele de socializare. Ai această opțiune în „Editor invitație” → „Setări invitație” → „Imagine Thumbnail”.

Se poate recupera parola contului?

Pentru a finaliza o invitație de zi de naștere online, este necesar să creezi un cont de utilizator cu ajutorul adresei de e-mail. În situația în care ai uitat parola setată inițial, trebuie doar să selectezi opțiunea „Ai uitat parola?” și să reintroduci adresa de e-mail. Vei primi automat un mesaj cu instrucțiunile pentru resetarea parolei.

Cum arată o invitație de zi de naștere online?

O invitație de zi de naștere editabilă este o alegere ideală pentru cei care vor să aducă o notă personală evenimentelor. Pentru că pornești de la un model demo, pe care îl personalizezi cu texte și imagini personale, invitația va deveni unică și memorabilă. Nu uita să adaugi locația exactă pe hartă și să schimbi schema de culori pentru a se potrivi perfect cu tematica petrecerii.

Ce primești alături de invitația pentru ziua de naștere?

Odată ce alegi un model de invitație pentru ziua de naștere, alegi rapiditate în comunicarea cu cei dragi, ajutor în organizare și multe alte beneficii:

  • Trimiți invitațiile online, cu ajutorul unui link;
  • Poți crea o parolă pe care invitații să o folosească înainte de a deschide link-ul;
  • Poți crea invitații digitale în limba română, dar și în engleză;
  • Ai o imagine de ansamblu în „Dashboard”, cu acces rapid la numărul de vizualizări, răspunsuri, confirmări și refuzuri;
  • Poți încărca o listă de sarcini care să-ți ușureze procesul de organizare;
  • Poți crea aranjarea la mese și poți adăuga meniuri speciale (meniuri pentru copii, meniuri vegane etc);
  • Poți trimite mesaje către toți invitații ori selectiv, pentru cei care au confirmat sau pentru cei care au refuzat invitația. În prețul invitației intră un singur mesaj.