**Ultima actualizare: 22.01.2024**

Termeni și Condiții pentru Utilizarea Website-ului SaveTheDate.eu

Bine ați venit pe website-ul SaveTheDate.eu (denumit în continuare „website-ul”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul. Utilizarea acestui website implică acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

## 1. Scopul Website-ului

1.1. SaveTheDate.eu operează ca o platformă digitală ce oferă utilizatorilor capacitatea de a crea și gestiona invitații digitale pentru evenimente. Scopul principal al website-ului este de a furniza un serviciu de generare și distribuție a invitațiilor digitale, oferind acces facil și rapid la un sistem de administrare al evenimentelor.

## 2. Colectarea și Utilizarea Datelor Personale

2.1. Pentru a utiliza serviciile oferite de website, utilizatorii sunt obligați să furnizeze informații personale, inclusiv dar fără a se limita la nume, prenume, adresă de email și datele de card necesare pentru procesarea plăților. Aceste informații sunt colectate cu scopul exclusiv de a facilita generarea și distribuția invitațiilor digitale către destinatari. Datele personale sunt protejate prin măsuri de criptare și sunt stocate într-o bază de date securizată.

2.2. Pentru detalii specifice privind politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să consultați documentul separat dedicat politicii de confidențialitate.

## 3. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

3.1. Toate drepturile de autor, drepturile de marcă și orice alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului, design-ului și funcționalităților website-ului aparțin exclusiv SaveTheDate.eu. Utilizatorilor li se conferă dreptul de a utiliza template-urile furnizate în cadrul website-ului, însă orice utilizare în afara acestor limite este strict interzisă.

## 4. Comentarii și Interacțiuni ale Utilizatorilor

4.1. Suntem deschiși la feedback-ul și sugestiile utilizatorilor. Pentru a raporta orice probleme sau pentru a solicita asistență, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport, care poate fi contactată folosind informațiile de contact puse la dispoziție pe website. Orice defăimare a website-ului sau a altor utilizatori va conduce la acțiuni legale.

4.2. În ceea ce privește comentariile și feedback-ul postat pe website, vă rugăm să respectați principii de comunicare civilizată, evitând limbajul ofensator și comportamentul abuziv.

## 5. Securitate

5.1. Website-ul beneficiază de o serie de măsuri de securitate cu scopul de a proteja datele utilizatorilor și integritatea platformei. Aceste măsuri includ, dar nu se limitează la, criptare, monitorizare continuă și actualizări de securitate. Orice încercare de a vulnera securitatea website-ului sau de a accesa informații confidențiale va fi considerată o încălcare gravă și va avea repercusiuni legale.

## 6. Plângeri și Cereri de Asistență

6.1. Plângerile și cererile de asistență de la utilizatori vor fi tratate cu promptitudine. Pentru a înregistra o plângere sau pentru a solicita asistență, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport prin canalele de comunicare specificate pe website.

## 7. Link-uri către Alte Website-uri

7.1. Utilizatorii nu au dreptul de a introduce link-uri către alte website-uri în invitațiile digitale generate pe SaveTheDate.eu.

## 8. Actualizări ale Termenilor și Condiții

8.1. Termenii și condițiile website-ului pot fi actualizați periodic pentru a reflecta schimbările în serviciile oferite și pentru a se conforma legilor aplicabile. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice actualizare și li se recomandă să revizuiască termenii și condițiile înainte de a continua utilizarea website-ului.