Invitații online pentru nuntă şi botez

Invitatii de nunta şi botez personalizate online.

Economisește timp și bani în timp ce îți impresionezi invitații

Nu doar o invitație, ci un sistem de management

purple_shape
Invitatii Evenimente

1 + 1 = 3

purple_shape
Invitatii Evenimente

Everlasting Bonds

Invitații de nuntă online cu design-uri personalizate

Un eveniment special are nevoie de o invitație pe măsură, una care să reflecte stilul și personalitatea cuplului. Pentru a crea modelul care să creioneze perfect povestea voastră de dragoste, vei porni de la o variantă demo și, cu ajutorul instrumentelor speciale, vei realiza propriul tău model – unic, personal și special. Poți folosi imaginile disponibile în galerie sau poți încărca propriile fotografii. Îți poți găsi inspirație în textele noastre sau îți poți așterne gândurile în fereastra digitală. Poți schimba schema de culori și poți furniza detalii suplimentare pentru locațiile de pe hartă.

Ceea ce în trecut reprezenta doar o formalitate, una elegantă, prin intermediul căreia viitorii miri își exprimau dorința de a avea aproape persoanele dragi, astăzi este o adevărată experiență. Acum, tehnologia se îmbină armonios cu ritmul dragostei și împreună dau naștere celor mai frumoase invitații de nuntă personalizate.

 

Avantajele invitațiilor de nuntă digitale

Pe lângă invitația digitală, SaveTheDate devine partenerul ideal în managementul organizării. Altfel spus, atunci când alegi unul dintre modelele noastre de invitații de nuntă online, alegi și asistență personalizată. Totul devine mult mai ușor când ai în față o listă întreagă cu avantaje:

  • Îți alegi invitația preferată dintr-o mulțime de modele. Găsești pe site atât invitații de nuntă simple, cât și invitații sofisticate, pe care le poți personaliza cu texte și imagini;
  • Trimiți invitația online și îi poți notifica pe cei dragi atunci când apar modificări în program;
  • Invitațiile conțin harta locațiilor. Astfel, va fi mult mai ușor să-i aduni pe toți cei dragi într-un singur loc;
  • Poți crea așezarea la mese direct din platformă și tot aici poți adăuga o listă cu meniurile speciale;
  • Ai acces la lista cu confirmările, oriunde și oricând;
  • Îți poți crea o listă personalizată cu sarcini.