Invitatii pentru evenimente

Invitatii de evenimente personalizate online.

Economisește timp și bani în timp ce îți impresionezi invitații

Nu doar o invitație, ci un sistem de management

purple_shape
Invitatii Evenimente

Business Brilliance

purple_shape
Invitatii Evenimente

Corporate Class

purple_shape
Invitatii Evenimente

Christmas Party

purple_shape
Invitatii Evenimente

New Year's Eve Extravaganza

purple_shape
Invitatii Evenimente

Graduation Dream

purple_shape
Invitatii Evenimente

Golden Glamour

Invitații pentru evenimente online cu design-uri personalizate

Se spune că fiecare zi trebuie întâmpinată cu bucurie și curiozitate. Oricât de mic ar fi, putem găsi un moment care să ne aducă zâmbetul pe buze și care să ne facă să evadăm din cotidianul cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpul. Cu toate acestea, există anumite evenimente care nu se întâmplă în fiecare zi, evenimente pe care le organizăm pas cu pas, ținând cont chiar și de cele mai mici detalii.

Pentru că invitațiile la evenimente sunt acum mai mult decât simpli mesageri, SaveTheDate poate deveni partenerul ideal în organizare. Pornești de la crearea unui model de invitație pentru eveniment și continui cu gestionarea confirmărilor și crearea task-urilor. Suntem convinși că atenția pentru detalii te-a adus aici și, mai mult decât atât, știm cât de mult iubești natura. Drept urmare, invitațiile noastre se realizează online. Tot așa se trimit către participanți, așa se ține legătura cu aceștia și se creionează lista cu sarcini, aranjarea la mese etc.

Invitație digitală pentru evenimente mari sau restrânse

Oferta noastră cuprinde o varietate de opțiuni digitale în crearea, transmiterea și gestionarea invitaților pentru diferite tipuri de evenimente: formale sau informale, simple sau sofisticate, mari sau restrânse. În plus, savethedate.eu nu îți oferă doar o invitație pentru eveniment, ci o adevărată experiență, un ajutor în bifarea sarcinilor de pe agendă. Organizezi frecvent evenimente? Cu ajutorul contului de utilizator, ai acces permanent la istoricul invitaților create. 

Caracterisiticile invitațiilor online pentru evenimente

O invitație digitală pentru evenimente cuprinde o varietate de soluții moderne și practice pentru o organizare sigură și eficientă:

  • Personalizare ușoară: Pornești de la un model disponibil în site și îl adaptezi propriilor nevoi, cu texte și imagini reprezentative. Te poți lăsa ghidat de variantele demo;
  • Design atractiv: Fiecare șablon este conceput pentru a oferi o experiență ușoară, dar și atractivă celor care primesc invitația. În plus, fiecare model disponibil în site poate fi adaptat culorilor preferate;
  • Partajare facilă: Invitațiile se partajează rapid, prin intermediul unui link;
  • Urmărire eficientă: Destinatarii răspund online, menționând dacă vor participa sau nu la eveniment. Vei ști exact cine a văzut invitația, cine a răspuns afirmativ și cine a infirmat participarea la eveniment;
  • Notificări și reminder: Poți trimite notificări pentru a te asigura că toți invitații sunt la curent cu detaliile evenimentului;
  • Locații și ghidare precisă: Pentru a te asigura că toată lumea ajunge în locația indicată, inserezi ușor o hartă conectată direct cu Google Maps;
  • Securitate și confidențialitate: E normal să îți dorești ca invitația să ajungă doar la anumite persoane. Drept urmare, poți crea o parolă pentru link-ul de partajare.

Ai ales deja un model disponibil pe site-ul nostru? Nu uita că o invitație digitală pentru evenimente este mai mult decât un simplu mesaj. Este o experiență, o mică parte din eveniment.

Întrebări frecvente

Se poate folosi platforma și după finalizarea evenimentului?

Da, poți folosi contul de utilizator pentru a redacta un mesaj de mulțumire și pentru a trimite fotografii sau diferite documente celor care au fost prezenți la eveniment. SaveTheDate îți oferă posibilitatea de a trimite un mesaj gratuit către aceștia. Vezi secțiunea „Mesaj către invitați”.

Care sunt avantajele invitațiilor digitale comparativ cu cele tipărite?

Principalele avantaje oferite de invitațiile digitale sunt: economisirea de resurse, costuri reduse, rapiditate în distribuire, posibilitatea de a monitoriza confirmările și timp salvat pentru alte sarcini și responsabilități zilnice.

Care este diferența dintre un model general sau unul individual?

Dacă optezi pentru varianta generală, se va crea un singur link. Acesta va fi accesat de toți invitații. În schimb, dacă optezi pentru varianta individuală, se va crea un link personalizat pentru fiecare invitat (link-ul va cuprinde numele acestuia). Verifică lista de prețuri înainte de a face alegerea potrivită nevoilor tale!