Tematica de botez pentru fete: Idei de decorațiuni

Ce repede a crescut! Parcă ieri te întorceai acasă cu cea mică de la maternitate, iar acum urmează să-i pregătești prima petrecere. Botezul fiicei tale trebuie să fie un eveniment memorabil, unul pe care să nu-l poți uita. Fiecare detaliu trebuie atent planificat, fiecare membru al familiei trebuie implicat și fiecare idee trebuie notată pe lista de sarcini.

Pentru o mai bună organizare, poți alege invitații de botez pentru fete în format electronic. Pe lângă ușurința și lejeritatea cu care poți distribui vestea, o invitație online îți oferă și alte beneficii. Trebuie doar să te conectezi pe platforma noastră, să alegi modelul preferat, să-l personalizezi și să te bucuri de toate avantajele. Poți menționa dacă ai meniuri speciale, poți aranja invitații la mese, poți comunica ușor cu invitații prin mesaje de reamintire sau alte mesaje speciale, poți vedea oricând lista confirmărilor și poți adăuga informații de ultim moment, dacă este cazul. Și pentru a-ți face misiunea mai ușoară, te invităm să parcurgi acest articol cu atenție. Vei descoperi, în cele ce urmează, câteva idei pentru botezul micuței tale. E important să alegi o tematică în jurul căreia să conturezi o întreagă poveste.

Botez tematic pentru fete

Poți organiza oricând o petrecere clasică, dar una tematică va ajunge mai repede la inimile invitaților. Totuși, pe cât de frumoasă pare această idee, pe atât de provocatoare poate fi. Astfel, un prim sfat pe care orice părinte ar trebui să îl primească este legat de organizare. Planifică totul din timp! Vorbește cu preotul, alege o locație, ocupă-te de meniuri, trimite invitațiile și alege cele mai frumoase decorațiuni pentru botez de fete! Cum alegi tematica potrivită? Te poți inspira din universul copilăriei, din preferințele micuței tale, din poveștile cu prinți și prințese, din lumea Disney sau poți miza pe imaginație și creativitate. În orice caz, există o varietate de idei de aranjamente pentru botez, iar în cazul fetițelor, rozul și sclipiciul conturează întreaga poveste. Nu uita că botezul tematic presupune ca toate sau majoritatea elementelor să respecte aceeași linie, să facă parte din același basm.

Idei de botez tematic pentru fete

Cum există o varietate de idei de decorațiuni pentru botezul de fată, ar fi bine să știi care sunt cele mai apreciate tematici din universul colorat al copilăriei. Ți-am pregătit, mai jos, o listă cu câteva idei pentru marea petrecere. Analizează-le pe rând și alege varianta ideală pentru micuța ta!

Tematică pentru botez cu fluturași

Inocența și puritatea celor mici ne trimite cu gândul la dansul fluturașilor și la bucuria cu care noi îi alergam în copilărie. E una dintre cele mai frumoase idei de botez. Te poți inspira din natură și poți aplica fluturași albi, roz sau colorați pe lumânarea de la biserică, pe vestimentație, pe arcada cu baloane, pe aranjamentele florale și pe tort.

Tematică pentru botez cu unicorni

Cum să uităm de simpaticii unicorni? Pentru că există mai multe variante de decor de botez pentru fată, unicornii pastelați se potrivesc de minune cu petrecerea de botez a fiicei tale. Poți alege ținute asortate (inclusiv pentru mami și tati), trusou cu specific, lumânări și decorațiuni cu unicorni. De asemenea, poți comanda gustări dulci sau acadele în formă de unicorni. Va fi un deliciu, mai ales pentru micii invitați.

 

Tematică pentru botez cu ursuleți

O alegere clasică, dar apreciată și azi de părinții de fete aduce ursuleții de pluș în prim plan. Alege ursuleți în nuanțe pastelate și lasă-ți imaginația să zboare! Chiar și tortul poate fi realizat în formă de ursuleț. Va fi o adevărată încântare, inclusiv pentru adulți.

Tematică pentru botez cu balerină

Deși e greu să-și dai seama de inclinațiile micuței tale la doar câteva luni de la naștere, nimeni nu te poate împiedica să visezi că aceasta va deveni o mare balerină a lumii. Te poți inspira din acest vis și poți crea un decor de poveste pentru petrecere, dar și un candy bar cu specific.

Tematică pentru botez cu prințese

Mai devreme sau mai târziu, micuța ta va adora prințesele. Mai sunt doar câteva luni până când casa voastră va fi plină cu rochițe sofisticate, căsuțe pentru prințese, coronițe și mult sclipici. E evident că o altă tematică de botez pentru fete guvernează în jurul prințeselor. Poți impune și un dress code inspirat, de exemplu, din Regatul de Gheață.

Tematică pentru botez cu elemente marine

 Dacă poți organiza petrecerea la piscină, atunci poți alege o tematică marină, cu decorațiuni în albastru și verde, cu pești colorați, corali, sirene și steluțe de mare. Mărturiile, tortul, decorațiunile, invitațiile și chiar câteva elemente din meniu se pot încadra perfect în această temă.

 

Tematică pentru botez cu îngerași

Ce-i drept, petrecerile de botez au o energie aparte, o vibrație care transmite o stare de liniște, de căldură și confort. Una dintre cele mai apreciate tematici este cea cu îngerași. Pentru părinți, bebelușul este un mic îngeraș trimis în familie, la momentul potrivit, pentru a aduce zâmbete și bucurii. Există numeroase decorațiuni de botez pentru fata care să se încadreze în această temă. Poți crea chiar și un panou foto cu aripi pentru invitați.

Tematică pentru botez inspirată din poveștile clasice

Te poți inspira și din poveștile copilăriei. Albă ca Zăpada, Rapunzel sau Scufița Roșie sunt doar câteva dintre personajele îndrăgite de copii, indiferent de generație. Poți crea decorațiuni de poveste, mărturii cu figurine, un candy bar special și alte detalii de efect.

Tematică pentru botez inspirată din filmele pentru copii

Cum există o mulțime de filme captivante pentru cei mici, dar și o varietate de desene animate, te poți inspira din personajele principale. Poți cere un dress code, poți oferi mărturii specifice sau jucării tematice celor mici și poți crea decoruri desprinse din scenele principale.

Tematică pentru botez în stil safari

O tematică potrivită mai ales pentru petrecerile lejere de vară este safari. Urmează un eveniment aventuros și distractiv, cu decorațiuni inspirate din natură, cu animăluțe vesele, frunze de palmieri, cocktailuri și multe spații de relaxare.

Odată ce ai ales tematica preferată, nu îți rămâne decât să dai frâu liber imaginației. Nu uita că întregul proces de organizare începe cu invitațiile pentru botez!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *