Texte pentru Invitatii de Nunta: 23 Mesaje și Modele

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața fiecărui cuplu. Este un eveniment care aduce bucurie, emoție și speranță, iar fiecare detaliu, meticulos planificat, reflectă promisiunea unui mariaj îndelungat, presărat cu multă dragoste și visuri comune. Azi, când există o varietate de oferte atractive și o mulțime de modele de texte pentru invitația ta, pregătirile sunt tot mai simplificate. Organizarea nunții devine mult mai ușoară, iar tu te vei putea bucura de ceea ce contează cu adevărat. 

Te căsătorești curând? Recomandarea noastră este să optezi pentru invitații de nuntă digitale. Îți poți crea invitația cu doar câteva click-uri, din confortul casei tale, pornind de la o orice variantă disponibilă în site. Pe SaveTheDate.eu găsești deja numeroase modele predefinite, cu imagine și text, pe care le poți personaliza cu informațiile specifice evenimentului tău.

În plus, ai acces în platformă în orice moment și beneficiezi de numeroase facilități: trimiți invitațiile și primești confirmările online, organizezi mesele direct din platformă, pui la dispoziția invitaților opțiunea de a alege ce fel de meniu doresc la eveniment, îți creionezi o listă de sarcini personalizată și multe altele. Îți va fi mult mai ușor să găsești idei pentru invitațiile de nuntă alături de noi, mai ales acum, când ai acces și la o listă suplimentară cu 23 de variante de text pentru o invitație de nuntă simplă și elegantă.

Modele de texte pentru invitații de nuntă

Știm cu toții că în România există numeroase tradiții și obiceiuri de nuntă. Unii miri le respectă pe toate, în timp ce alții le bifează doar pe cele mai importante. Oricum ar arăta evenimentul, invitația de nuntă trebuie să facă parte din povestea voastră, să se potrivească, în detaliu, cu ziua ce mare. Textele pentru invitațiile de nuntă trebuie să reflecte personalitatea și visurile voastre comune.

Cum fiecare cuvânt și fiecare detaliu contează, alegerea modelului preferat poate fi destul de dificilă la început, dar noi suntem aici pentru a-ți prezenta câteva texte pentru invitația de nuntă în modele diferite.

Modele de texte simple și elegante

Pentru început, îți propunem să îți găsești inspirația, citind câteva opțiuni de texte pentru invitații de nuntă elegante, simple și ușor de parcurs.

Text 1:

Dragostea noastră va fi sărbătorită în curând, iar prezența voastră va aduce o bucurie imensă în inimile noastre. Noi, …… și ……, am hotărât să ne unim destinele într-o zi cu o semnificație specială: ……

În fața altarului, ne vor fi alături nașii, …… și ……, cei care ne vor ghida atent în viața de familie. Alături de noi, vor fi și părinții …… și …… ……. și ……., cei care ne-au fost mereu modele de generozitate, înțelepciune și dragoste nemărginită.

Oficierea cununiei religioase va avea loc la Biserica ……, începând cu ora ……. Ne petrecem mai târziu la Restaurantul ……, începând cu ora.

Vă așteptăm cu bucurie!

Text 2:

…… și ……

Orice poveste de dragoste începe cu „A fost odată” și continuă cu o nuntă mare la palat. Acum e rândul nostru să simțim emoțiile celui mai important eveniment din viața de cuplu, iar voi sunteți invitații noștri de onoare.

Avem binecuvântarea părinților, …… și …… …… și ……, suntem ghidați de iubirea necondiționată a nașilor, …… și …… și ne dorim ca povestea noastră să devină un basm cu final fericit.

Am fi tare încântați să ne onorați cu prezența pe tot parcursul zilei. Cununia religioasă va avea loc în data de ……, la Biserica ……, începând cu ora ……. Vom celebra acest moment unic la Restaurantul ……, începând cu ora …….

Vă așteptăm cu brațele deschise!

Text 3:

……. și ……

Vrem să dăm play la cea mai importantă călătorie a vieții și să punem pe repeat bucuria. Cum dragostea e un dans în doi, acompaniat de prezența celor mai importante persoane, vă invităm cu drag la o nuntă care vă va depăși așteptările!

…… va fi o zi încărcată de emoții, momente unice, muzică și dans. Începem cu o ceremonie superbă la Biserica ……, ora …… și continuăm celebrarea bucuriei în pași de dans, la Restaurantul ……., începând cu ora ……

Vă așteptam cu drag, alături de părinții, ……. și …… ……și …… şi de nașii noștri, …… și ……!

Text 4:

Într-o zi frumoasă de vară, un băiat a întâlnit o tânără domniță cu ochi …… A fost dragoste la prima vedere, dar pentru a afla continuarea poveștii trebuie să participați la celebrarea căsătoriei dintre …… și …….

Fericitul eveniment va avea loc cu binecuvântarea părinților, …… și …… …… și ……, dar și sub ochii plin de iubire ai nașilor, …… și ……., în data de ……

Cununia religioasă va avea loc la Biserica ……, iar petrecerea va începe la ora ……, la Restaurantul …….

Vă rugăm să confirmați prezența până la data de ……!

 

Text 5:

…… și ……

Iubirea este pentru noi busola care ne-a ghidat pașii în această frumoasă călătorie, iar acum ne-a adus pe un drum care poate fi parcurs doar în doi.

….. și …… au crezut în noi încă de la început, iar acum îi considerăm părinți spirituali, alături de cei care ne-au crescut și ne-au învățat ce e dragostea adevărată, părinții noștri: …… și …… ……. Și …….

Vă invităm ne fiți alături în ziua în care noi doi devenim un întreg, familia ……! Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica ……, în data de ……, începând cu ora …… În aceeași zi, începând cu ora ……, dăm startul petrecerii, la restaurantul …….

Text 6:

Căsătoria este simbolul iubirii nemărginite, un angajament solemn de a rămâne împreună în fiecare zi. Noi, …… și ……, ne dorim să îmbrățișăm bucuriile vieții și să înfruntăm provocările împreună.

Alături de părinți, …… și …… …… și …… și cu sprijinul nașilor ….. și ……, vă invităm să se ne fiți alături la cununia religioasă, care va avea loc la Biserica ……, în data de ……, ora ……. Vom sărbători acest eveniment la Restaurantul ……, începând cu ora ……

Vă așteptăm cu bucurie!

Text 7:

Credem cu tărie că cele mai frumoase momente se petrec alături de oamenii dragi sufletelor noastre.

Noi, …… și ….., vă invităm să sărbătorim împreună  momentul în care vom porni  împreună pe un singur drum.

Plini de speranță, vom ajunge în fața altarului cu binecuvântarea părinților, ….. și …… …..și ……, călăuziți de cei care au acceptat cu inimile deschise să ne fie nași: …… și ……

Cununia religioasă va avea loc la data de ……, începând cu ora ……. Seara, vom petrece împreună la Restaurantul ……, începând cu ora ……

Vă așteptăm!

 

Text 8:

…… și ……

Destinul a decis să ne aducă împreună pe același drum, iar timpul ne-a demonstrat că fiecare clipă petrecută departe unul de celălalt e o adevărată risipă.

Acum ne punem fericirea, viitorul și dorințele într-o singură valiză și începem această călătorie plăcută prin oficierea cununiei religioase, în data de ……, la Biserica ……, începând cu ora …….

Alături ne vor fi părinții, ……. și …… …… și …… și vom primi binecuvântarea nașilor, …… și ……

Vă așteptăm să sărbătorim împreună la Restaurantul ……, începând cu ora ……!

 

Text 9:

Iubirea este fundația pe care ne construim căsnicia și cea care ne oferă sprijin necondiționat pe tot parcursul vieții.  

…… și ……

Cu recunoștință și multă iubire, vă invităm să ne fiți alături într-o zi specială. Ne căsătorim religios în data de ……, la Biserica ……, începând cu ora ……, având alături părinții, …… și …… și ….. și ….. și nașii ….. și …… Mai târziu, vom celebra împreună acest eveniment mult așteptat la Restaurantul ….., începând cu ora ……

Vă așteptăm cu inimile deschise!

Text 10:

…… și ……

Povestea noastră de iubire a început cu un zâmbet și a continuat cu mii de emoții și fluturi în stomac. Acum, la ….. ani distanță, a sosit momentul să facem jurământul solemn.

Vă invităm cu bucurie la nunta noastră, care va avea loc în data de …….

Ne vor fi alături părinții, ….. și ….. …… și ……, cei care ne-au învățat că dragostea este cea mai de preț comoară a familiei, dar și nașii, ….. și ….., cei care au crezut în noi încă din prima clipă.

Ne unim destinele la Biserica ….., începând cu ora, iar marele eveniment va fi celebrat la restaurantul ….., începând cu ora …..

Vă așteptăm cu mare bucurie!

 

Text 11:

…… și ……

Ne-am propus să ne iubim cel puțin o veșnicie, iar acum facem primul pas către visul nostru comun. Vom deveni o familie, ne vom iubi necondiționat, îmbrățișând cu inimile deschise fiecare zi, de acum și până la adânci bătrâneți.

Vă invităm, cu mare bucurie, la celebrarea iubirii noastre!  

În această zi importantă, ne vor fi alături părinții, ….. și ….. …… și …… și vom primi toată susținerea nașilor, …… și ……

Cununia religioasă va avea loc în data de ….., la Biserica ……, începând cu ora ……

Petrecerea începe la ora …., la Restaurantul ……

Vă așteptăm cu drag!

 

Text 12:

„Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână.” – Alfred de Musset

Ne-am prins de mâini și am pornit împreună într-o călătorie intensă, încărcată de emoții și trăiri puternice. Am depășit împreună numeroase obstacole și ne-am bucurat sincer de cele mai frumoase etape ale vieții.

Acum a sosit momentul să pornim într-o nouă călătorie și ne dorim din suflet ca voi să ne fiți alături. Vă invităm la nunta noastră, care va avea loc în data de …… Cununia religioasă va fi oficiată la Biserica ……, începând cu ora ……, iar ritmul dragostei ne va purta pe ringul de dans, la petrecerea care va avea loc, începând cu ora ….., la Restaurantul ……

Alături de noi vor fi părinții, ….. și ….. …… și …… și nașii, …… și …….

Vă așteptăm cu bucurie!

Text 13:

Iubirea a reușit să ne coloreze viețile, să ne aducă împreună și să ne învețe cum să pictăm viitorul în nuanțe pastelate.

Noi, …… și ……, suntem acum mai fericiți ca niciodată și vrem să împărtășim această bucurie cu toți oamenii dragi inimilor noastre.

Vă invităm cu mare drag la celebrarea căsătoriei noastre, în ziua de ……

Părinții, …… și …… …… și ……, ne-au învățat cum să iubim, iar nașii, …… și ……, ne-au ajutat să vedem viitorul în culori.

Vă așteptăm cu toții la Biserica ……, începând cu ora ……, pentru a participa la cununia religioasă. Petrecerea va avea loc la Restaurantul ……, începând cu ora ……

Vă rugăm să ne confirmați prezența până la data de ……..

Text 14: 

…… și ……

Cu căldură și emoție, vă invităm să ne fiți alături în ziua în care destinele noastre se vor uni pe vecie!   

Ceremonia va avea loc în data de ……, la Biserica ……, ora ……, în prezența părinților, …… și …… …… și …… și nașilor noștri, …… și …….

După ceremonie, vă așteptăm cu drag la Restaurantul ……, începând cu ora ……, pentru a sărbători împreună.

Sunteți o parte importantă din povestea noastră și sperăm din suflet să vă avem alături în aceste momente unice. Vă așteptăm!

 Text 15:

…… și ……

Iubirea este cea care ne-a călăuzit pașii și ne-a îndrumat atent pe tot parcursul vieții. Acum, prin taina căsătoriei, ne unim sufletele și construim un viitor împreună.

Vrem să împărtășim această imensă bucurie alături de oamenii care au un loc special în inimile noastre. Așa că vă invităm, cu mare drag, la celebrarea căsătoriei noastre, în data de ……

Părinții, …… și …… …… și ……, sunt cei mai sinceri martori ai iubirii noastre, iar nașii, …… și ……, sunt cei care ne vor ghida pașii în noua viață.

Vă așteptăm cu toții la Biserica ….., începând cu ora …… Seara o petrecem tot împreună, la Restaurantul ……, începând cu ora …….

Vă așteptăm!

Text 16:

…… și ……

Am ales ca ziua de …… să fie cea în care ne unim sufletele pentru o veșnicie.

Împreună cu cei care ne-au dat viață: ……. și …… …… și ……, alături de cei care ne vor călăuzii pașii până la adânci bătrâneți: …… și ……, vă invităm să fiți parte din sărbătoarea noastră!

Cununia religioasă va avea loc într-un cadru intim și solemn, la Biserica ……, ora ……, iar petrecerea va începe, mai târziu, la ora ……, la Restaurantul ……

Așteptăm cu nerăbdare să împărțim zâmbete și emoții alături de voi!

 

Text 17:

…… și ……

Ne dorim ca prima zi a vieții noastre în calitate de soț și soție să fie …… Atunci vom păși plini de speranță în fața altarului și ne vom promite un viitor cel puțin la fel de frumos ca până acum.

Cei care ne vor îndruma pașii vor fi nașii, …… și ……. Îi vom avea alături și pe cei care ne-au învățat cum se simte iubirea, părinții noștri: …… și ……. …… și ……

Vă așteptăm cu sufletul deschis la Biserica ……, din strada …… ora …… Petrecerea va începe la ora ……, cu șampanie, zâmbete și felicitări, continuând până în zori cu distracție și voie bună, la Restaurantul ……

Text 18:

…… și ……

Suntem două jumătăți care se completează perfect. Suntem doi oameni care au ales să pornească împreună în cea mai mare aventură – viața de familie.

Ne căsătorim religios în data de ……, la Biserica ……, ora ……, iar voi sunteți invitații noștri.

Împreună cu părinții, …… și …… …… și …… și nașii noștri, …… și ……, așteptăm cu bucurie să fiți alături de noi în ziua în care sărbătorim dragostea eternă.

Vom dansa de fericire pe tot parcursul serii, la Restaurantul ……. Petrecerea începe la ora ……

xr:d:DAGAmo7GPyE:3,j:7854700624937190247,t:24032610

Modele de invitații nonconformiste

Pentru unii, textul pentru invitațiile de nunta trebuie să fie simplu, elegant și ușor personalizat. În schimb, pentru alții, acest text poate fi o modalitate inedită de a-și exprima personalitatea. Îți dorești să organizezi o nuntă nonconformistă? Iată câteva modele interesante:

 Text 19:  

…… și ……

Vrem să fim cei mai simpatici miri ai anului și vă invităm cu bucurie să ne admirați curajul! Am stat mai mult timp pe gânduri, dar cum suntem convinși că vrem să facem pasul cel mare.

Părinții, …… și …… …… și ……, sunt cei mai fericiți, iar nașii, …… și ……, sunt încântați să ne fie alături în cea mai intensă călătorie a vieții.

Cununia religioasă va avea loc în data de ……, la Biserica ……, începând cu ora …….

Petrecerea va avea loc la Restaurantul ……, ora ……

Trebuia să o facem. Sperăm că veniți bucuroși!

 

Text 20:  

Până ieri eram doi oameni obișnuiți, care făceau lucruri obișnuite. Acum, a sosit momentul să ne schimbăm statutul de la „un cuplu care se uită la seriale împreună” la „soț și soție care încă se uită la seriale împreună”.  Până aflăm cine păstrează telecomanda, vă invităm la nunta noastră!

În rolurile principale: …… și ……

Din distribuție fac parte: …… și …… …… și ……, părinții noștri și …… și ……, nașii noștri.

Genul programului: comedie romantică.

Cel mai important episod al sezonului începe în data de ……, la Biserica ……, ora …… și continuă în aceeași zi, cu o petrece de neuitat, la Restaurantul ……, începând cu ora ……

Trebuie să fiți prezenți. Avem și popcorn.

Text 21:

…… și ……

Cine ar fi crezut că un simplu selfie ne va aduce la altar? Și totuși suntem aici, iar dragostea noastră își urmează parcursul firesc.

Cu bucurie vă invităm la nunta noastră, care va avea loc în data de …….

Alături de noi vor fi nașii, …… și …… și părinții, …… și …… …… și ……

Cununia religioasă va avea loc la Biserica ……, la ora ……. Petrecem împreună până dimineața, la Restaurantul ……, începând cu ora ……

Vă așteptăm cu bucurie!

Text 22:

…… și ……

Povestea noastră este diferită. Mai întâi, a venit pe lume fiica/fiul noastră/nostru, ……. Nimic nu ne pregătise pentru acel moment solemn, încărcat cu o emoție greu de explicat în cuvinte.

Acum, ne dorim să continuăm această poveste începută timid și vă invităm la celebrarea căsătoriei noastre. Vom păși în fața altarului, în data de ……, la Biserica ……, ora …… Seara, vă invităm să o petreceți alături de noi, în calitate de soț și soție, la Restaurantul ……, începând cu ora …….

Vă așteptăm cu drag alături de părinții, ……. și ……, ……și …… şi de nașii noștri, …… și ……!

Text 23:

Ne-am propus să închiriem un castel și să ne căsătorim ca în povești, dar ne-am gândit mai bine și am decis să organizăm o petrece de nuntă 100% reală, cu distracție, muzică, dans, mâncare, puțin haos și un strop de picanterii.

Noi …… și ……, vă invităm să ne fiți alături în cea mai importantă zi, ……! Avem binecuvântarea părinților, …… și …… …… și ……, dedicarea nașilor, …… și …… și o listă mare de momente pe care cu siguranță nu vreți să le ratați.

Cununia religioasă începe la ora ……, la Biserica ……

Mai târziu, dăm startul petrecerii, la Restaurantul ……., la ora ……

Vă așteptăm!

În cele din urmă, îți rămâne doar să creezi un mesaj pentru invitația de nuntă ori să te inspiri din exemplele noastre. Alege textul pentru invitația de nuntă care ți se potrivește, optează pentru un template potrivit tematicii și dă frâu liber emoțiilor! 

Înainte de a salva o variantă finală, asigură-te că notezi și cele mai importante detalii: data, ora, locația evenimentului, termenul limită pentru trimiterea confirmărilor, aspecte legate de dress-code etc. Fie că preferi textele pentru invitația de nuntă simple ori ușor amuzante, aceste elemente nu trebuie să lipsească. Alege cu inima!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *